Optimizare Web Timisoara


De ce aveti nevoie de Optimizare Web Timisoara?

Aproximativ 80% din vizitatorii unui site normal apar in urma unor cautari efectuate pe motoarele de cautare, iar la noi in Romania majoritatea au folosit Google ca motor de cautare.
Este adevarat ca va puteti creste traficul si prin campanii platite gen Adwords sau alte tipuri de reclama, insa acestea sunt destul de scumpe si aduc vizitatori decat pe perioada campaniei.

Avantajul optimizarii web este acela ca odata obtinuta o pozitie foarte buna in motoarele de cautare este foarte usor sa o mentineti, gratis sau cu costuri minime, mentinand numarul de vizitatatori.

Citind anumite articole despre SEO, care le gasiti pe internet, puteti crede ca aceasta optimizare este simpla. Multi cred ca SEO inseamna folosirea cuvintelor cheie in titlu, in niste taguri <h1> si inscrierea site-ului in niste directoare web.
Este cat se poate de FALS!
Optimizarea web consta in niste procedee mult mai complexe si pleaca de la o analiza a paginii web, a domeniului de activitate, a concurentei pentru a decide care sunt cuvintele cheie optime. Deabea dupa aceasta analiza se trece la primul pas de optimizare on-page si anume la curatirea codului sursa si adaugarea corecta a cuvintelor cheie in pagina.

O alta greseala des intalnita este aceea de a umple site-ul cu acele cuvinte cheie, depasind astfel densitatea corecta a cuvintelor cheie rezultand o pozitionare si mai proasta pe motoarele de cautare si poate chiar stergerea site-ului din rezultate.
Pe langa cuvintele cheie trebuie lucrat la structura linkurilor pentru o indexare mai usoara, trebuie creata o harta a site-ului care sa fie citita de motoarele de cautare si nu in ultimul rand crearea unor linkuri de calitate catre site-ul d-voastra, fara care optimizarea on-page nu va aduce mare lucru.

Avantaje Optimizare WEB

Optimizarea SEO este cea mai buna metoda de promovare online din perspectiva rezultate/pret. Odata obtinute niste pozitii bune pe google, site-ul dvs va avea un numar semnificativ mai mare de vizite si cel mai important acei vizitatori sunt potentiali clienti, care cauta exact serviciile oferite de site-ul dvs (trafic targetat).

Despre noi

Suntem o echipa tanara, lucram din Timisoara si Orsova si oferim servicii profesionale de web design, programare si SEO la cele mai mici preturi de pe piata. Avem deja o multime de clienti satisfacuti atat de site-urile create de noi cat si de optimizarea seo.
Portofoliu SEO Portofoliu Web Design

Contact

Persoana de contact: Nicolaescu Lucian
Telefon: 0765 297 688 sau 0729 341 109
E-mail: contact@seoieftin.com

Yahoo Messenger: valmindesign

Formular de contact: Cere oferta de pret