Preturi SEO : Cat costa o optimizare?


Preturi SEO (optimizare web)

Am intalnit pe diverse site-uri, persoane care va ofera un pret fix pentru optimizarea unui site web. Aceste persoane nu au nici cea mai vaga idee ce inseamna SEO, avand impresia ca optimizarea unui site web consta in adaugarea unor titluri, unor meta tag-uri si eventual evidentierea unor cuvinte.
In realitate, optimizarea unui site si implicit promovarea lui in mediul online implica niste procedee mult mai complexe si care difera in functie de domeniul de activitate, de numarul de cautari pe respectivele cuvinte cheie, de concurenta altor site-uri care sunt optimizate pentru aceleasi cuvinte cheie si multi alti factori.

De aceea, inainte de a putea face o oferta de pret, trebuie sa facem o analiza a site-ului d-voastra, pentru a ne da seama de acesti factori. Tot ceea ce va pot spune este ca o optimizare simpla (daca exista concurenta pentru acele cuvinte cheie destul de mica) costa in jur de 50-100 euro.

Firmele serioase de afara, percep un comision de aproximativ 500 euro doar pentru a analiza site-ul d-voastra, iar pentru pachetele SEO preturile pleaca de la 1.000 EURO si pot ajunge chiar si la 20.000 pentru cuvinte cheie foarte cautate. Evident in Romania nu se poate vorbii de asa ceva, insa daca cineva vrea o optimizare pentru un site de masini sunt sigur ca oferta SEO nu ar fi foarte ieftina.

Asadar, pretul pentru optimizarea site-ului d-voastra vi-l putem comunica decat dupa o analiza a proiectului. Deasemenea, timpul necesar unei optimizari complexe poate dura de la 3 luni si pana la un an, insa rezultatele sunt garantate pentru acest tip de optimizare.

Optimizarea unui site normal, cu o concurenta normala si un numar relativ normal de cautari google dureaza intre 1 luna si 3 luni.

Avantaje Optimizare SEO

Optimizarea SEO este cea mai buna metoda de promovare online din perspectiva rezultate/pret. Odata obtinute niste pozitii bune pe google, site-ul dvs va avea un numar semnificativ mai mare de vizite si cel mai important acei vizitatori sunt potentiali clienti, care cauta exact serviciile oferite de site-ul dvs (trafic targetat).

Despre noi

Suntem o echipa tanara, lucram din Timisoara si Orsova si oferim servicii profesionale de web design, programare si SEO la cele mai mici preturi de pe piata. Avem deja o multime de clienti satisfacuti atat de site-urile create de noi cat si de optimizarea seo.
Portofoliu SEO Portofoliu Web Design

Contact

Persoana de contact: Nicolaescu Lucian
Telefon: 0765 297 688 sau 0729 341 109
E-mail: contact@seoieftin.com

Yahoo Messenger: valmindesign

Formular de contact: Cere oferta de pret